Balalılar, Turgut Altınok ve Enver Demirel’in de katılımıyla BESDER’in iftar yemeğinde buluştu!

Balâlı vatandaşların her daim yanında olan ve desteğini esirgemeyen Balâlılar Etimesgut Sincan Birlik ve Dayanışma Derneği (BESDER) tarafından düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü.

On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle iftar programlarının düzenlendiği ve birlikte aynı sofraların paylaşıldığı bu günlerde BESDER de çok konuşulacak bir iftar programına ev sahipliği yaptı.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel’in de katılım sağladığı program Balâlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

TURGUT ALTINOK’TAN ETİMESGUT VE SİNCAN’A HİZMET MÜJDESİ

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Altınok, Ankara’da çok ciddi bir trafik ve ulaşım sorunu olduğunu, iftar yemeğine bir saatten fazla sürede gelebildiğini söyledi.

Seçimi kazandığı takdirde Etimesgut’a ve Sincan’a birçok hizmet yapacağını belirten Altınok, vatandaşlardan 31 Mart’ta kendisine ve Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel’e oy vermesini istedi.

Öte yandan Balâlı vatandaşların yanı sıra siyasi isimlerin de yoğun katılım sağladığı Balâlılar Etimesgut Sincan Birlik ve Dayanışma Derneği (BESDER) Başkanı Yurdel Zorba ev sahipliğinde düzenlenen programda; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer ileri, MHP Eski MYK Üyesi Mehmet Ali Tanrıverdi, Bala Eski Belediye Başkanı Selahattin Çakır, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fuat Yıldırım, Berberler Odası Başkanı Sezai Kara da yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış

Yorum yap

Oturum Aç

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Şifremi Unuttum