Bala’da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi ve cami temizliği mesaisi sürüyor!

10 Nisan 2024 tarihinde idrak edilecek ve 3 gün boyunca sürecek olan Ramazan Bayramı’na saatler kala yurt genelinde hazırlıklar sürüyor. Vatandaşları bayram telaşı sararken belediyelerde de hummalı çalışma sürüyor.

Bayram öncesi yoğun mesainin yaşandığı belediyelerden birisi de Bala Belediyesi, belediyeye ait ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını büyük titizlikle gerçekleştiriyor. Belediyeye ait zabıta ekipleri sahaya inip ilçedeki bütün dükkan ve marketleri denetlerken, temizlik ekipleri de ilçede bulunan camileri ve bütün alanları titizlikle temizliyor.

Balalı vatandaşlara bayramda huzurlu ve temiz ortam sunabilmek için çalışmalarını sürdüren ekipler ilçede bulunan 55 mahallenin camilerini de tek tek temizledi. Gıda denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri ise ilçe merkezinde bulunan dükkanları gezerek denetimlerini sürdürdü.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, “Ramazan Bayramı öncesinde ilçemiz genelindeki camilerimizde temizlik çalışmalarına hızla devam ediyoruz.” diyerek

“Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz Ramazan Bayramı öncesi marketlerde denetimlerine devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 10 Nisan 2024 tarihinde idrak edilecek ve 3 gün boyunca sürecek olan Ankara’da bayram namazı sabah saat 06.49‘da kılınacak.

Henüz yorum yapılmamış

Yorum yap

Oturum Aç

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Şifremi Unuttum