Ahmet Buran’dan gündem olan video sonrası ilk açıklama: Dem Parti ile en ufak bir irtibatımız olmamıştır!

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, katıldığı bir programda yayın öncesi sunucunun kendisine sorduğu sorunun sosyal medya platformlarında paylaşılması sonucunda gündem olmasına ilişkin ilk açıklamayı yaptı.

Konuyla ilgili yanlış anlaşıldığını dile getiren Başkan Buran, resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

“DEM PARTİ İLE EN UFAK BİR İRTİBATIMIZ GÖRÜŞMEMİZ OLMAMIŞTIR”

Buran paylaşımında, “Kamuoyuna Duyuru; Bugün bir televizyon kanalında program öncesinde gerçekleştirdiğimiz özel bir sohbet sırasında ortaya çıkan ifadelerim, sosyal medyaya tamamen yanlış şekilde yansıtılmış ve kasıtlı olarak çarpıtılmıştır. Yayın öncesi, Bala’da Dem Parti’ye oy veren vatandaşlarımızla yaptığım bir görüşme hakkında bilgi verdim. Kimseyi incitmemek adına konuya girmemek niyetinde olsam da Kürt vatandaşlarımızın da desteğiyle belediye başkanı seçilmiş bir kişi olarak hangi parti olursa olsun Kürt kardeşlerimizin Bala özelinde bizi desteklediklerini ve bize oy vereceklerini, büyükşehirde ise durumu bilemediğimi ihsas ettim. Bizim hiç bir şekilde kendilerinin de açıkladığı gibi Dem Parti ile en ufak bir irtibatımız ve görüşmemiz olmamıştır. Ben Bala’mızda Türk Kürt kardeşliğinin en güzel örneklerini veren ve herkesin desteklediği bir belediyeyi temsil etmenin gururuyla şahsıma verilen oylara ve güvene teşekkür ediyor ve hiçbir fitnenin Kürt kardeşlerimizle aramıza girmesine müsaade etmeyeceğimi belirtmek istiyorum. Türk, Kürt Kardeştir. Ayrım Yapan Hain ve Kalleştir düsturuyla durmadan yola devam ediyoruz. Doğru bilgilendirme ve yanlış anlamaların düzeltilmesi adına bu açıklamayı yapma gereği duydum. Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Yayın öncesi “DEM Parti’yi soralım mı” diyen sunucuya, “O konuya girmeyelim. Biz görüştük onlarla. Bize verecekler.” diyerek yanıt veren Ahmet Buran’ın o anları sosyal medyada video olarak paylaşılmıştı. Video kısa süre içerisinde viral olurken çok sayıda da yorum ve paylaşımlar yapılmıştı.

Bizleri sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz @ankarabalahaber

Henüz yorum yapılmamış

Yorum yap

Oturum Aç

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Şifremi Unuttum