MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Kılıç kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Adayları bir hayli merak ediliyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren MHP’de Belediye Meclis Üyesi Adaylarına dair araştırmalar da bir hayli yoğun… Peki MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Fatih Kılıç kimdir, ne iş yapıyor, nereli? İşte Fatih Kılıç’ın hayatı ve biyografisi…

FATİH KILIÇ KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Kılıç, 1990 yılında Ankara’nın Bala ilçesinde dünyaya gelmiştir. Sincan İMKB Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra ticari hayata atılan Fatih Kılıç, 2011 yılında Etimesgut ilçesinde gayrimenkul şirketini kurmuştur. 2019 yılında Balalılar Etimesgut Sincan Birlik ve Dayanışma Derneği (BESDER) kurucu üyeliğini ve iki dönem boyunca genel sekreterliğini yapan Fatih Kılıç, ayriyeten Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası’nda da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır.

Uzun yıllardır ikamet ettiği Etimesgut ilçesinde çok sayıda önemli faaliyetlere imza atan Fatih Kılıç, MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı’nda ise 2023 yılında Başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür.

(MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ve MHP Etimesgut Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Fatih Kılıç)

Aslen Balalı olan Fatih Kılıç evli ve 3 çocuk babasıdır. Şimdilerde ise Sincan ve Yenikent bölgesinde şubeleri bulunan Elitkent Gayrimenkul Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

MHP Etimesgut Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak da çalışmalarını sürdüren Fatih Kılıç, Etimesgut bölgesine hizmet için desteklerinizi beklemektedir.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Fatih Kılıç’ın resmi Instagram adresi ise @fatihkilicmhp006 şeklindedir. Fatih Kılıç’ın hizmetlerinden ve Etimesgut Bölgesindeki faaliyetlerinden haberdar olmak için resmi sosyal medya hesabını takip edebilirsiniz. Tüm Etimesgut ilçesinde yaşayan hemşehrililerimizi destek olmaya davet ediyoruz.

Ankara ve Bala’ya dair son dakika gelişmelerinden haberdar olabilmek için bizleri de Instagram @ankarabalahaber adresinden takip edebilirsiniz.

2 Yorum

Yorum yap

Oturum Aç

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Şifremi Unuttum