Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden öğrencilere burs desteği!

Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 2023-2024 yılı eğitim – öğretim döneminde öğrencileri unutmadı.

Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu burs başvuru ilanının ardından Balalı iş insanlarının katkılarıyla eğitime destek amaçlı toplanan burs paraları ihtiyaç sahibi öğrencilerin hesabına yattı.

Burs paralarının öğrencilerin hesaplarına yattığını duyuran Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Nihat Yıldırım, “Balalılar kültür ve yardımlaşma derneğinin, Balalı iş insanlarının katkıları ile üniversiteli öğrencilerimize vereceği burs için başvuru süreci tamamlanmış olup, derneğimizin kurmuş olduğu komisyon tarafından tüm başvurular incelenmis, ilanımızda belirtilen kriterlere uygun olan öğrencilerimiz burs almaya hak kazanmıştır. Hak sahibi olan 250 öğrencilerimizin burs paraları bugün hesap numaralarına gönderilmiştir. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı boyunca burslarımız devam edecektir.
Tüm öğrencilerimizin eğitim hayatında başarılarının daim olmasını temenni ederiz. Değerli öğrencilerimiz; okumak sizden, sonsuz destek bizden… Bizi takipte kalın. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanlarımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bu projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Balalı iş insanlarının katkılarıyla yatırılan burs miktarının 1000 TL olduğu ve eğitim öğretim döneminin sonuna kadar yatırılacağı da belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış

Yorum yap

Oturum Aç

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Şifremi Unuttum