AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Proje Tanıtım Toplantısı bugün yapılacak!

81 ilde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Proje Tanıtım Toplantısı”na ev sahipliği yapıyor.

İl il ilçe ilçe partiler çalışmalarını sürdürürken Cumhur İttifakı’nın (AK Parti, MHP, BBP) AK Parti listesinden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok ev sahipliğinde “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Proje Tanıtım Toplantısı” 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 12.00’da Ankara Congresium’da düzenlenecek.

Başkent Ankara’ya kazandırmak istenilen önemli projelerin ayrıntılarının paylaşılacağı ‘Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Proje Tanıtım Toplantısı’na mevcut Keçiören Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, tüm Ankaralı vatandaşları da davet etti.

Altınok tarafından yapılan paylaşımda, “Hızlanan Başkent için Proje Tanıtım Toplantımız yarın 12.00’de ATO Congresium’da! Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya dair yapılan açıklamada “Daha hızlı bir Başkent için ortaya koyduğumuz hedeflerimizi ve projelerimizi sizlerle paylaşmaktan, bu vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyacağım” ifadelerine de yer verildi.

https://twitter.com/turgutaltinok06/status/1761284951884898636/photo/1

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Proje Tanıtım Toplantısı 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 12.00’da Ankara Congresium’da düzenlenecek. Etkinliğe tüm Ankaralı vatandaşlar davetlidir.

Henüz yorum yapılmamış

Yorum yap

Oturum Aç

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Şifremi Unuttum